You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Ейвън Козметикс България ЕООД

7 обяви

За компанията

Като водеща козметична компания AVON вече повече от 125 години олицетворява красота, оптимизъм и  иновативност. Освен световен лидер в директните продажби на висококачествена декоративна козметика, грижа за кожата, аромати, модни артикули и аксесоари, ние сме и Компанията за жени, която най-добре разбира и удовлетворява техните потребности и отстоява техните каузи.

Ние сме динамична и социално отговорна компания, която не просто доставя козметични продукти в домовете, но и открива възможности за реализация за повече от 6 милиона Представители в над 100 страни по света. Постигаме тези резултати, градейки доверие, защото искаме да живеем и работим в среда, в която хората не се страхуват да казват истината. Обвързваме доверието с уважение, защото оценяваме различията и помагаме на всеки да развие потенциала си. Търсим както опитни професионалисти, така и талантливи хора, готови да направят първата крачка в кариерния си път с нас.

Цялостната дейност на AVON е посветена на стремеж към съвършенство – всеки продукт, носещ нашата марка, е символ на висок стандарт за качество и безопасност. За да постигнем тази цел, служителите ни следват най-високи етични и професионални стандарти. Зад успехите на AVON стоят именно мотивацията и решимостта на целия екип. Желанието ни е да го обогатяваме с хора, които споделят ценностите ни - доверие, уважение, вяра, толерантност и професионализъм – и са готови да поемат отговорност за своето лично и кариерно развитие.

Избирайки AVON България, вие се присъединявате към екип от над 80 млади, мотивирани и висококвалифицирани специалисти. Компанията поддържа ангажираността на своите служители и им помага да разширяват своите знания и умения, като същевременно с това им осигурява конкурентно заплащане, модерна работна среда, както и възможности за обучение и развитие в голяма международна корпорация.

Отворени позиции

104 преглеждания Part Time
Между 4 и 7 ч./ден
90 преглеждания Part Time
Между 4 и 7 ч./ден
60 преглеждания Part Time
Между 4 и 7 ч./ден
95 преглеждания Part Time
Между 4 и 7 ч./ден
93 преглеждания Part Time
Между 4 и 7 ч./ден
88 преглеждания Part Time
Между 4 и 7 ч./ден
141 преглеждания Part Time
Между 4 и 7 ч./ден